God forpræmiere

01.11.2009

Så er jeg ved at være klar til ferien. Havde lige en "prøve runde" i dag som skulle bruges til at sammensætte hvilken jern/køller jeg skulle have i bag'en til turen.

Jeg skulle specielt som skrevet i går teste min driver, men også mine puttere skulle testet, jeg var lidt spændt på om jeg kunne finde det samme feel i min putter efter jeg fik sat nyt grip på, grippet havde en anden farve (læs: rød, før sort) og nu en lille smule tykkere da det som nyt ikke er slidt.

Bag'en bliver sammensat som følgende:

  • driver: Titleist 983K 10.5*
  • 3 Wood: Mizuno MX700 15*
  • Hybrid: Srixon AD 19*
  • Jern: Mizuno MP52 4-p
  • Wedges: Cleveland RTG+ 52*, 60*, Mizuno MP-T-series 56*
  • Putter: Scotty Cameron Studio Design, Oddyssey 2-ball

Som du kan se har jeg to puttere med, jeg er super glad for dem begge, men pt. synes jeg 2-ballen køre bedre, så jeg tager et ekstra jern med i bag'en så jeg kan skifte dernede hvis jeg får lyst.

Min prøve runde i dag blev brugt til at finde driveren, hvilken jeg nu har gjort, jeg slog en del drives på rangen, alle med kæmpe slice som normalt, men et enkelt hul på banen, tog jeg mig rigtig god tid (læs meget laaaang tid), og det lykkedes mig at smide et snore lige drive ud på ca. 280 meter, og efterlod mig med et chip på kun 50meter. Det var en fed fornemmelse.

Mine wedges gik også rigtig godt i dag slog en del slag, som jeg tidligere kun har drømt om. Så dem ser jeg frem til at bruge i Spanien, men skal nok snart have nye, jeg er en mand som løbende kræver fornyelse.

Runden i dag hvor også rent point mæssigt en god oplevelse, jeg lavede 35 point, hvilket er noget tid siden jeg har gjort. Så alt i alt må jeg vel se det som at jeg er klar til at tage til Spanien.