Resultat 1. elite match - Kval. Rækken

01.05.2010

Her til morgen, mere præcist kl. 8.00 slog jeg ud på første tee, i min debutmatch i kvalifikationsrække. Vi spillede mod Nordvestjysk, jeg startede meget nervøst med at smide mit 4-jern i træerne i venstre.

Gennem hele runde smed jeg mine jern slag lidt rundt, men slog også drømme slag ind i mellem. Det lykkedes mig at holde min modstander inden for 2-up hele tide hvilket resulterede i at jeg vinder 17, så vi er all square.

Hul 18, er et kort par 3 hul på 118 meter, med stor niveau forskel, omkring 20-25 meter vil jeg tro. Jeg slår min 56* wegde sikkert mit på green, han slår gab, kort af pinden men på green. Vi to putter begge og dele matchen.

Jeg spillede langt fra godt i dag, men mentalt lykkedes det mig at holde fokus selv om jeg lavede rigtig mange dårlige ting. Kort fortalt havde jeg ikke haft en putter som kørte som den gjorde i dag havde jeg tabte matchen, og havde jeg haft bedre jernslag fra tee, havde jeg vundet matchen.

Så alt i alt var 1 point til hver nok meget fair. Vi tabte desværre matchen sammenlagt 12-2. Av for start, håber de klare sig bedre i morgen mod Jammerbugt, hvor jeg desværre ikke er udtaget, men skal da ned og se dem spille.